Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
10.05.2018 15:33 - Защо загубата на тегло е толкова трудно, след 40-те години
Автор: krasimir88 Категория: Лайфстайл   
Прочетен: 978 Коментари: 0 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Дори и добре тонизираните актриси като Чарлийс Терон са открили, че намаляването на теглото е по-трудно, когато остарявате. Ето какво казва науката за това:

imageЩе бъде по-трудно да отслабнете, когато остарявате. Това е просто факт от живота.   Но какво ще стане, ако сте навършили 40 години и наистина трябва да махнете няколко килограма?   Може би имате здравословен проблем, свързан с теглото.   Може би сте се възстановили от процедура за няколко седмици или месеци.   Може би тренировката ви е била прекъсната от нараняване.     Причините, поради които е толкова трудно да се направи правилен режим от човек до човек, особено поради ролята на генетиката за наддаване на тегло са огромни.   Но намаляването на метаболизма в напреднала възраст е основен фактор, както и промените в хормоните, особено при жените, преминали през менопаузата.   Също така играят и фактори, свързани с начина на живот.   Въпреки това, ако имате предвид тези основни причини, това не е напълно невъзможно.  
Някои неща, които да промените
Има нещо, което е лесно да се оправи.   "Настъпило ли е нещо - промяна в отношенията или работата? Това повлия ли на времето, което ядеш, как и какво ядеш и с кого ядеш? Тези промени в храненето не могат да повлияят на вашето тегло ", каза Вайнър. Важно е промените в животът да не се отразяват на правилното хранене и добавянето на зеленчуци в храненето всеки ден.   Промените в моделите на съня са свързани с увеличаване на теглото.    Важно е да добавите и кардио двиежение в ежадневието си.

Тези дълги велосипедни разходки, ежедневен джогинг или тенис.   Има и други опции. Плуване, по-специално.   Саркопения, загубата на мускулна тъкан, която се случва като естествена част от процеса на стареене, започва около 40-годишна възраст.

Този процес допринася за по-бавния метаболизъм, тъй като мускулите изгарят повече калории, отколкото мазнините.     Няколко от тези проблеми биха могли да бъдат разгледани с едно решение.   - Вземи си приятелка за тренировка, в идеалния случай около твоята възраст.   Това е! Вероятно можете да продължите да проверявате хранителните си навици и всеки един да следи дали другият ги спазва. Това е още един съвет, който дава сайтът bilkabg.com.  



Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: krasimir88
Категория: Други
Прочетен: 12193
Постинги: 4
Коментари: 1
Гласове: 4
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930